Hvad er BSD-DK mailing listerne?

Mailing listerne er beregnet til at indeholde generelle diskussioner om *BSD operativ systemer (FreeBSD, NetBSD, OpenBSD, BSDI...), såvel som til at yde support til begyndere. Vi vil forsøge at hjælpe alle nybegyndere med deres *BSD system, så længe de selv er parat til at lægge noget energi i arbejdet.

Mere tekniske diskussioner kan også ske, for eksempel i form af:

Som på en hver anden mailing liste, bør personlige diskussioner finde sted udenfor listen.

Hvad er BSD-DK Mailing listerne IKKE.

Listerne er ikke beregnet som en teknisk support liste for kommercielle firmaer / virksomheder, men vi gerne vil forsøge at kaste lys over vanskelige eller sjældne konfigurationer, samt besvare spørgsmål, der omhandler informationer af generelle emner (så som netværk og sikkerhed). Vi vil under ingen omstændigheder gennemgå en total installation og konfigurering af den nye virksomheds www-server.

Listerne er specielt ikke beregnet til kommercielle e-mails eller andre uopfordrede marketings informationer. Enhver mail i denne kategori vil blive returneret til postmaster for det pågældende domæne, med krav om sanktioner mod afsenderen af den orginale mail.

Indlæg på mailing listen

Fjern venligst alle unødvendige linier når der laves et reply til en meddeldelse, og linien bør ikke være længere end max 80 tegn! (ja, der er nogle af os, der stadig benytter tekstbaserede e-mail klienter.)

Der frabedes ligeledes afsendelse af binærer filer, såsom programmer, billeder af din hund, og de sidste nye kernel sources. Hvis du føler at der er nødvendigt at distribuere dette på listen, kan du sende det til "list owner", der så vil gøre filen tilgængelig enten via mail arkivet eller via www eller ftp.

På listerne benyttes ikke top-posting (også kendt som "Outlook style" eller "Jeopardy style") i svar. Skriv nedenunder det du svarer på, og klip overflødig tekst væk. Dette sikrer at det er let at læse indlæg.

Læs venligst vores netikette for listerne før du laver et indlæg.

Tilmelding til listerne

For at blive tilmeldt listerne, sender du en mail til:
majordomo@bsd-dk.dk ... med en af følgende linier tekst:

subscribe announce
subscribe bsd-dk
subscribe bsd-novice
subscribe osx
subscribe devel
subscribe events
subscribe jobs

... i brødteksten af mailen (ikke i emne feltet).

Hvis du skulle få problemer, så prøv at sende en meddelelse til ovennævnte addresse, med ordet help i brødteksten.

Listen er åben for alle, men posting er begrænset til folk, der er tilmeldt til listen.